6 viktiga anledningar att använda en Viktgainer!

Om du är mycket fast besluten att nå din styrka och muskelbyggande mål, det finns en mycket god chans att du har övervägt eller överväger att ta en vikt Gainer.

Innan du gör det, det finns några viktiga saker som du bör vara säker på att tänka på så att du inte bara kommer att gynnas mest av viktgainer du väljer att ta, men att du också se överföring fördelar i dina träningspass.

Här är några viktiga saker att veta om vikt vinnare och varför du bör överväga att använda en.

  1. uppfylla extrema Kalorikrav

Den första riktigt bra sak om vikt vinnare är att de gör att uppfylla dina kalori behov mycket lättare. Om du är vad som anses vara en “hardgainer”, någon som känner som om de måste äta och äta och äta för att sätta på någon muskelmassa som helst, det finns också en stor chans att du är någon som känner sig som om om de måste titta på en annan tallrik med mat , du kanske bara tittar på din sista kort därefter.

Att möta de extrema kalori krav som många män har visar sig vara otroligt försöker och en vikt Gainer gör detta mycket lättare. Om du anser att det finns viktgainers tillgängliga som packar i över tusen kalorier per Shake kan du snabbt se hur mycket mer effektivt du kan nå din 4000 + kalori behov per dag.

  1. speciellt formulerade fetter hjälper dig att stanna smalare

En andra stor fördel med att använda en vikt Gainer är att många kommer med en viss typ av kost fett som hjälper till att hålla dig smalare medan du går om muskelbyggande processen. Diet fett är kanske den största variabeln macronutrient när det gäller vad konsekvenserna är av den typ du tar in på kroppen, därför är det viktigt att du är säker på att ta i rätt från så ofta som möjligt.

Du bör alltid hålla utkik efter en vikt Gainer som innehåller medellång kedja triglycerider och så lite mättat fett som möjligt.

  1. efter träningen och dagliga sorter tillgängliga

En annan stor sak om vikt vinnare är du kan hitta dem som är mer formulerade för att använda närmare din träning och andra som är utformade för att tas antingen som måltidsersättningar eller som ett tillägg till de måltider du redan äter för att öka kalori nivåer upp Högre.

Om du hoppas att använda viktgainer omedelbart före eller efter träningsperioden, leta efter en som innehåller så lite fett som möjligt och som har en högre kolhydrat halt. Detta är den bästa tiden att mata dina muskler snabbverkande kolhydrater så att de kan köra insulin cykeln och få aminosyrorna i muskelcellerna snabbt.

Frukta inte att ta in mer kalorier under denna tid på dagen eftersom det är på denna punkt din kropp kommer att på bästa sätt använda dem. Om du ska lägga till en högre kalori vikt klicka här för att se gainers på Snorbilligt.se skaka, detta är den tid att göra det, förutsatt att du håller fettintag lägre.

Weider ‘ s Super Mega Mass 2000 är det perfekta exemplet på detta innehåller 530 kalorier, 103 gram kolhydrater, 25 gram protein, och endast 2 gram fett. Att ta detta efter ett träningspass är en säker brand strategi för att få några allvarliga tillväxt händer.

  1. olika Kalorinivåer

Återigen går tillbaka till den faktor som du bara behöver så många kalorier att bygga muskler effektivt, viktare kommer i en mängd olika kalori nivåer, så se till att matcha en lämplig en till dina behov.

Det finns en stor skillnad mellan en 400 kalori vikt Gainer och en 900 kalori vikt Gainer när det tas dagligen under loppet av en vecka. Om du överskridandet kaloriintag av vikt Gainer du kanske upptäcker att du börjar sätta på fettmassa, vilket är något de flesta killar syftar till att begränsa.

De flesta killar bör hitta de gör bra med en 400 till 600 kalori sort, och sedan de som verkligen kämpar för att bygga massa kan våga sig in i högre kalori formler. Alltid fel på den konservativa sidan när först börja med en vikt Gainer också så att du kan vara säker på att det reagerar positivt med ditt system.

De som är ganska mottagliga för matsmältningsbesvär eller ta i större mängder kalorier på en gång kan kämpa med den högre kalori pulver så arbeta dig upp till de större kalorinivåerna.

  1. Möt dina kreatin behov mer effektivt

En annan stor anledning att överväga att lägga till en vikt Gainer till ditt tillägg program är att det ska döda några fåglar med en sten. Inte bara kommer du inte längre behöver en rak proteinpulver (om du inte också planerar att använda lägre kalori protein shakes samt), men många viktvinnare kommer komplett med kreatin också, vilket eliminerar behovet av att köpa denna produkt separat.

Kreatin är ett perfekt komplement till de flesta viktvinnare eftersom för att kreatin ska fungera så effektivt som möjligt, är det viktigt att ta in en högre mängd snabbverkande kolhydrater, vilket är vad många viktvinnare är gjorda av.

Om du märker några initiala vatten viktökning när du först startar en vikt Gainer, Tänk på detta är från den höga tillströmningen av kolhydrater (som bär extra vattenmolekyler i kroppen) samt kreatin. Ge det en vecka eller två och du bör se denna vätskeansamling lämna kroppen.

Navigation