De tre största anledningarna att köpa Instagram likes är en dålig idé

Förutom de faror jag just nämnde, det finns tre stora bild problem med att köpa Instagram likes oavsett tjänsten.

Först kan Instagram inaktivera ditt konto om de misstänker att du inte använder ärliga metoder för att skapa en följande och locka engagemang. Sedan 2014 har Instagram varit på jakt efter och avaktiverat miljontals falska konton på Instagram, och att betala för likes-rätter strider mot Instagrams communityriktlinjer. De vill att deras plattform ska förbli en plats för autentiska anslutningar, och det borde du också.

För det andra är det inte en hållbar marknadsföringsstrategi: i slutändan bör dina långsiktiga mål kretsa kring att skapa djupa, meningsfulla relationer med din publik, förvandla denna publik till verkliga kunder, och skapa en kundservice process till se till att dessa kunder blir varumärkesförespråkare.

Ingen av dessa utgångar kommer att förverkligas om din likes är från falska konton.

Slutligen kan köpa Instagram likes faktiskt skada ditt engagemang förhållande. Instagram mäter inte hur många gilla-rätter varje inlägg får. Snarare mäter det hur många likes varje inlägg får i förhållande till hur många anhängare du har.

Detta innebär att om dina inlägg börjar ta emot 10.000 likes, men du har bara 1.000 anhängare, dina inlägg kommer att ses av färre människor, och är mindre benägna att bli upptäckt.

Navigation