Ecigaretter är samma sak som ecigg

För dig som undrar om det är någon skillnad på ecigaretter och och ecigg, ja då kan jag säga att det inte är det. Detta är något som gör många förvirrade, varför finns det så många olika namn på en och samma sak för? .. Det är något som jag själv ställde mig i början när jag skulle köpa min första ecigg från Vape.se. Precis som alla andra nybörjare så hade jag i början svårt för alla olika termer, och vad dem betydde. Men nu efter ett tag har jag förstått att en ecigg, är det samma som ecigaretter.

Men är vape samma sak som en ecigg?

A det kan man säga, men en vape är det engelska ordet för ecigg. I USA och England säger man att man vejpar, eller Vaping. Vilket i korta drag betyder att man röker på en ecigarett. Man brukar säga att kärt barn har många namn, och det kunde inte bättre instämma på det som vi kallar för ecigg i Sverige. Du hittar sådana produkter på VapeSweden och Jooz men också Peoplesmoker.se och Vape .

Besöker man en butik som Vape.se, så inser man snabbt att även om dem heter vape, så säljder dem också ecigg i sin vape butik. Men det jag kanske tycker är bäst av allt är att dem har ett stort utbud utav PACHA MAMA . Det är en otroligt god ejuice, som du bara måste smaka om du inte testat den tidigare. För dig som bara vill ha en god e-juice, så ska du testa något utav dessa fabrikat: Acid, Alien Fual, Anarchist, Bazooka, Bryggd, Cali, Candy King, Chuffed och Coffee Time.

Navigation