En frilansare Guide till att hantera Arbetsosäkerhet under Coronaviruskrisen

När landet stannar över COVID-19, och den federala regeringen diskuterar svepande lagstiftning för att hjälpa företag och anställda, kan frilansare lämnas undrar: vad är det för mig?

Frilansarbetare—som kan inkludera alla från journalister och fotografer till lärare och truckers-bidrar $1 biljoner till ekonomin, enligt EN oktober 2019-studie av Upwork och Frilansföreningen. Ändå behandlas deras karriärer ofta av policymakers som söta små hobbyer avsedda att fylla tiden tills ett “riktigt” jobb kommer med.

Frilansare står inför en av de svåraste tiderna i modern historia”, säger Rafael Espinal, ordförande för Frilansföreningen. “Jag tror inte regeringen har fångat upp till hur vi kan vara till hjälp för den befolkningen.”

På vissa sätt, den finansiella prekariteten många amerikaner står nu inför är “business as usual”för alla som är beroende av kontraktsarbete för att gå ihop. Klienter kommer och går, spola månader kompensera för magra sådana. Förhoppningsvis, genom allt, bygger ett sparkonto.

Men om du är en av de 57 miljoner amerikaner som utgör vår frilansande arbetskraft, de närmaste månaderna kommer inte att bli lätt.

Navigation