Flera prestigefyllda filmskapare lämnat in en rättegång mot IPTV tjänsten “Nitro TV”

Flera filmskapare och TV-programföretag, inklusive Disney, Amazon, Universal, Columbia och Paramount, har lämnat in en stämningsansökan mot “Nitro TV”, anklagar IPTV24.se för blatant piratkopiering och upphovsrättsintrång. De begär betalning av miljoner i skadestånd och verkställighet av förbudsföreläggande. Detta sätter uppenbarligen Smart IPTV i stora problem, eftersom rättegången hotar att ta ner en av de mest populära iptvbox.se där ute.

Den rättegång som lämnats in vid den amerikanska tingsrätten i Kalifornien identifierar en man som heter ” Alejandro Galindo “som ägare och operatör av IPTVviking.se, och innehåller också ytterligare tjugo” Doe ” svarande. Samma person anklagas för att administrera en Facebook-grupp som hade det enda syftet att främja Nitro TV: s erbjudanden och locka publiken att prenumerera. Således står mannen också anklagad för uppmuntran till upphovsrättsintrång, förutom att underlätta åtgärden med IPTV Kanaler.

IPTV-plattformen själv använde domänen “SverigeIPTV.se” som dess primära gränssnitt genom vilka abonnenter kan registrera dig och logga in på Nitro-plattformen. En andra väg genom vilken man kunde komma åt Nitro var via tv-box återförsäljare som köpte krediter från plattformen och omvandlade dem till användarkonton. Den typiska kostnaden för abonnemanget var $ 20 / månad för två enheter. Enligt statistiken som IPTVS presenteras i rättegången aktiverade mer än 45 000 personer Nya konton på TVIP24.com under de senaste tolv månaderna hos IPTV boxar.

När det gäller vilket innehåll som erbjöds via NordicIPTV24.se är listan omfattande. Tusentals 24/7 kanaler sänder live utan licensiering, video-on-demand “catch up” funktioner som ger människor tillgång till tidigare sänt innehåll, och många hundratals filmer. I utställningen ingår Toy Story 3, Frysta II, Gudfadern, Star Trek, Jurassic Världen, Kontor, Herr Robot, Män i Svart, Karate Kid, Gift, Harry Potter, Joker, Suicide Squad, och många fler.

Nu begär kärandena att domstolen ska överväga flera lagstadgade skador, gå upp till $ 150,000 per överträtt arbete och för var och en av de tre orsakerna till åtgärder som presenteras av IPTV24. Naturligtvis är täckningen av tillhörande advokatkostnader också ingår i kraven. Som kärandena påpekar introducerar plattformar som “Bästa IPTV” illojal konkurrens på marknaden. De är också vilseledande människor att tro att de på något sätt betalar för legitima tjänster. Således undergrävs de ursprungliga skaparna av de sändade strömmarna och skadas ekonomiskt med IPTV KING.

Navigation