Hyra bil från Dollar

Namnet på Dollar biluthyrning tas på allvar, eftersom det erbjuder många fördelar när det gäller att hitta bra erbjudanden. Det är inte alltid den billigaste biluthyrning i Europa, men många gånger kan du få priser med dem.

Deras priser blir särskilt konkurrenskraftiga när det gäller att hyra en vecka eller mer lång. Att boka en bil med Dollar längre än hämtningsdatumet kommer också att sänka priserna, så om din resa redan är välplanerad och du vet när du behöver bilen kan det vara en bra idé att hyra en bil med Dollar. I Sverige är det bara enbart via Hyrdinbil.se som du kan hyra bil från dem.

En av de bästa aspekterna av Dollar, särskilt för användare som ofta behöver en Biluthyrning är deras belöningsprogram, som är gratis att gå med och är ganska generös, att kunna göra anspråk på en gratis hyra för färre poäng än andra företag.

Dollar är ett mindre företag jämfört med andra, men du kommer att kunna hyra den bil du behöver i de flesta större städer i Europa, deras platser är mestadels på flygplatser, vilket ofta ökar priserna lite.

Navigation