Köp 90×200 säng

Köp-90x200-cm-säng

Alla vi som ska köpa oss en säng ställer sig alltid en samma fråga, vilken säng ska jag köpa? Där finns det normalt sett ett par frågor alla ställer sig, där en utav dem är vilken storlek på sängen man ska köpa. Jag personligen tycker att originalet, alltså en Sängar.com är den perfekta storleken, och det gör att du kan dela upp sängen i två delar. Med en kontinentalsäng så får du förvisso en väldigt stor säng, men problemet är det att du måste ha hela sängen i ett och samma rum hela tiden. Det ställer till en hel del problem för dig, vilket du inte behöver tänka på om du köper en 90×200 cm säng.

När jag köpte min säng så valde jag att göra detta via nätet, och då gick jag in på hemsidan Sängar.com som är en sängbutik på nätet. Dem har bara Sängar.com. Det som gjorde att jag valde denna storlek var att det är här du får mest säng för pengarna, och dessa behöver man inte köpa till en extra sänggavel till. Så om du kollar på sängar i större storlek än Sängar.com, så behöver du nästan också köpa till en gavel till dem. Och själva gaveln till sängen kan ofta vara nästan lika dyr som sängen i sig.

På en Sängar.com, så blir det nästan för mycket med en gavel. Det du då gör när du köper sängar i storleken 90×200 cm är att du sparar hur mycket pengar som helst, och kan lägga detta på annat kul än bara sängar så att säga. När det kommer till att testa sängar så tycker jag i vart fall att du ska först innan du köper en 90×200 cm på nätet ta och besöka en vanlig butik, och då prova ut vilken du tror passar dig bäst. Den stora nackdelen med att köpa säng på nätet är just att du inte kan testa den först, så det ska du ta och göra i en vanlig butik.

Navigation