Köp flygbiljetter i bulk

Som en allmän regel får du bättre värde på dina flygbiljetter om du köper mer samtidigt, men bara om de är med samma flygbolag eller flygbolag i samma allians (t.ex. KSD.se). Till exempel kommer att flyga en returbiljett från New York City till London med United Airlines vara billigare än 2 envägsbiljetter.

Du kan också dra nytta av detta på flera stadsflyg. Till exempel har Virgin Atlantic Rutter från New York City till London, London till Shanghai och Shanghai till New York City. Om du bokar alla dessa samtidigt med hjälp av sökfunktionen för flera städer på Skyscanner sparar du några allvarliga pengar.

Ett annat sätt att bulk köpa flyg för mindre är med runt om i världen biljetter och regionala Pass. Dessa är speciella biljetter som erbjuds av flygbolagsallianser som låter dig gå runt om i världen, en kontinent eller ett land till rabatterat pris. För att lära dig att boka dessa, se till att kolla in vår ultimata guide för att runda världen biljetter.

Allt detta sagt, ibland några separat bokade flygningar med budget flygbolag är fortfarande billigare än vad partner flygbolag kan erbjuda. Det enda sättet att vara säker är att använda en webbplats som Skyscanner, punch i dina destinationer, söka som multi-city eller returnera vs flera enkelriktade bokningar, och jämföra dig själv.

Här kan du hitta billiga flygbiljetter på nätet

Som vi redan har varit inne på lite, så finns det billiga hemsidor du kan besöka för att jämföra priser på. Men en lite doldis inom detta är en som heter Snorbilligt. Dem har precis samma sak på snorbilligt.se som alla andra jämförelse sajter, vilket jag tycker är väldigt bra om man ska köpa flygbiljetter.

Navigation