NordVPN: En mycket förbättrad VPN-tjänst

NordVPN är fortfarande en av de bästa VPN-tjänster när det gäller säkerhet tack vare en häpnadsväckande 2048-bitars kryptering, samt inte en utan två döda växlar, tillsammans med starkt DNS-läckageskydd. Du kan även betala med Bitcoin eller Paypal för att lägga till ytterligare anonymitet till din upplevelse. Att allt fungerar över en jättestor 5.600 servrar spridda över 60 länder, som vi fann att erbjuda en över genomsnittet hastighetprestanda.

Tillägget av företagets egen SmartPlay-tjänst innebär att du har en praktisk assistent för att komma runt geobegränsat innehåll, vilket innebär att du kan njuta av Netflix eller Amazon Prime Video i vilket land du än råkar hitta själv på http://bastavpn.se/.

En brist på chatt stöd kan irritera vissa, men vi hade mycket få problem – annat än udda server anslutning eftersläpning – så stöd bör inte behövas ändå. Och till de priser Nord erbjuder, bör du hitta denna VPN-tjänst utmärkt valuta för pengarna.

NordVPN meddelade att man hade ett säkerhetsbrott på en av sina många servrar i mars 2018. Det underhåller liksom aktivitetsloggar, usernames och lösenord återstod säkra emellertid några delar av något av dess användares sökhistorik var potentiellt utsatt. Av den anledningen har det stötte ner från nummer två till nummer sex i vår lista.

Navigation