Sälja elavtal är lönsamt

Jag har precis testat att sälja elavtal via telefon, och jag kan säga att jag vart chockad över hur jävla lönsamt det är för dem som säljer elavtal. För varje person som tecknar elavtal får man upp till 1000 kr i ren provision som försäljare, eller ja snarare det bolaget du jobbar för. Det var också en anledning till att jag sluta göra det. Jag tyckte det kändes som att dem gjorde massa pengar på mina sälj, vilket jag tyckte inte kändes helt ok. Nu tänker du säkert, men fick inte du något?

Så kass lön får man för att sälja elavtal

Som försäljare som ringer och får folk att teckna elavtal, så får du skitpengar. Detta går inte alls att jämföra med hemsidor som tjänar massa pengar på att få folk att teckna elavtal. Jag såg e hemsida som heter teckna-elavtal.se, och dem kan jag lova dig att dem tjänar pengar på att folk tecknar elavtal via dem. Och det gör nästan alla sådana hemsidor som hjälper dig med att teckna elavtal.

Så jämför du elavtal på nätet

Det är superenkelt att jämföra elavtal på nätet, och det har det varit länge. Dessa tjänster är gjorda för att du snabbt kan teckna elavtal via deras hemsidor. Dem tjänar helt enkelt pengar på att du tecknar elavtal via dem, och därför vill dem också att du ska kunna göra det enkelt. Så för dig som inte testat detta innan, så kan jag bara säga att du borde göra det.

Navigation