Sängbaser: solida lameller, fjädrade lameller eller divaner?

En sängbotten är vad din madrass vilar på och olika baser av släta sänggavlar har olika fördelar. Ta reda på mer nedan om Sängar:

Massiva lameller är barer av timmer placerade över sängramen för att stödja din madrass. På en dubbel storlek sängram med trä sänggavlar, de tenderar att ha ETT mittstödben också. Klyftan mellan varje stapel är vanligtvis cirka 3,5 tum. Som namnet antyder är fasta lameller solida och fixerade på plats utan att ge. De ger en robust bas för din madrass för en fastare känsla, och avståndet uppmuntrar luftflöde vilket är viktigt för en sval natts sömn till kuddar.

Sprung lameller är en uppgradering från fasta lameller. Dessa trästänger är något böjda i form och fungerar som en fjäder när de rör sig när de komprimeras med dunkuddar. Denna rörelse är en stötdämpare, vilket ger bättre tryckavlastning samtidigt som det ger utrymme för bra luftflöde på sängar.

Divan baser finns i två stilar: plattform och vår. Plattformsbaser har en solid topp som erbjuder fast stöd och en robust bas för din madrass. Fjäderbaser har inbyggda fjädrar för att erbjuda en mer vadderad och mjukare bas för din madrass och fiberkuddar.

Navigation